A Turizmus Intézet köszöntője

Tisztelt Érdeklődő!

Isten hozta, szívből köszöntöm a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Turizmus Intézetének honlapján. Kívánom, hogy honlapunkon tett utazása eredményes legyen, és felkeltse érdeklődését képzéseink, tevékenységeink iránt. Bízom benne, hogy amennyiben első alkalommal tekintett be hozzánk, a jövőben már visszatérő vendégünkként köszönthetjük.
Kollégáimmal mindent elkövetünk azért, hogy színes és gyakorlatias információkkal segítsük eligazodását a turizmussal kapcsolatos felső- és felnőttoktatás, képzések, tanfolyamok rendszerében.Honlapunkon információkat talál az Idegenforgalmi Intézeti Tanszékről, annak munkatársairól, valamint az oktatásról. Külön felületet kapott a hallgatóknak szóló információs blokk, ezzel is segítve felkészülésüket a követelmények elsajátításához. Büszkeségünk a Hotel Famulus oktatószálloda, gyakorlati képzésünk színtere, szintén elérhető információs felületünkön. Érdemes továbbá rátekinteni az aktuális információkat tartalmazó színes oldalunkra is, amely a programokon túl fotókat is felvillant a tanszék életéből.

Kedves Látogató!

Kívánok hasznos barangolást honlapunkon. Amennyiben további kérdései, meglátásai merülnének fel a tartalom vonatkozásában, kérem szíveskedjen személyesen, illetőleg a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken keresztül megtisztelni velük.

Tisztelettel: Dr. Darabos Ferenc
intézetigazgató