Oktatás

Hotel Famulus Oktatószálloda

Az országosan egyedülálló komplexumban, mely a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar oktatószállodája, a turisztikai szakma fortélyait a hallgatók négy lépcsős modellben sajátíthatják el. Az idén öt éves Hotel Famulus business és konferenciaszállodában.

Az első lépcsőben elméleti oktatás történik: előadások és szemináriumok keretében szakképzett, a gyakorlati életből hozott tapasztalatokkal rendelkező és országosan elismert oktatói gárda segítségével sajátítják el a hallgatók a legfontosabb közgazdasági és szakmai ismereteket.

A képzés második lépcsőfokaként felszolgálási és ételkészítési ismeretek gyakorlati átadása történik elkülönült, zárt környezetben két tankonyhában és két tanétteremben a legmodernebb technikai és berendezési háttérrel és az eszközök széles palettájával.

A harmadik lépcsőfokban piaci környezetben gyakorolhatják a diákok a már elsajátított tudást. Az egyetemen működő TéKá Étteremben a diákok rutint szerezhetnek a vendégfogadás, rendelésfelvétel, ételadagolás, felszolgálás és büféüzemeltetés területeken.

A negyedik pillér az életszerű valós piaci körülmények között működő szakmai gyakorlat, melynek helyszíne a négycsillagos Hotel Famulus.

 

És hogy mitől különleges a Famulus Oktatószálloda? Valós piaci körülmények között, 4 csillagos színvonalon, 6 képzési területen, 6 hónapos képzési időszakban és szakképzett és tapasztalt munkaerő irányításával zajlik a gyakorlati képzés.

 

 

Bővebb információ a www.hotelfamulus.hu oldalán olvasható.